Nurse in change!

lördag 8 januari 2011

Flytande i olika smaker:)

8/1 2011
Idag har jag gått över på flytande kost, nu gäller det, jag ska gå ner minst 8 kilo fram till den 1 februari. Jag har till en början införskaffat två olika märken av lågkalori dryck. Nutrilett choklad och Allevo banan/jordgubb., Allevo var godast så jag tror jag i fortsättningen kommer köpa den. Jag ska få i mig 7 påsar om dagen, varje påse blandas ut med 2 dl vatten. Om ni ska testa det här så rekommenderar jag riktigt kallt vatten. Sen måste jag få i mig 2.5-3 dl vatten, så under de närmsta dagarna kommer jag frekvent få uppsöka toan. Jag hoppas nu att min kropp inte bestämmer sig för att gå in i någon form av strejk och vägra släppa ifrån sig kilona, man vet aldrig.
Jag känner att hemma går det nog bra men jag måste hitta någon lösning på jobbet, jag vill inte göra det här framför personalen. Men det löser sig, för det måste det!



En dag är alltså snart avklarad och jag vet att det brukar vara de tre första dagarna som är jobbigast, så nu är det bara att bita ihop och hålla sig sysselsatt.