Nurse in change!

söndag 10 juli 2011

Stughelg

Nu har vi varit i stugan hela helgen, fick med oss barnen och en kusin som badat, åkt motorbåt med surfingbräda på släp. I lördags hade vi besök av tre barndomskamrater med familj, fullt med ungar och vuxna som sprang omkring och stojade och hade kul. Vi grillade korv och njöt av det underbara vädret tillsammans.

Neo var som en kalv på grönbete när vi kom ut på fredags kvällen, han var överallt och ingenstans. Tillslut fick vi binda honom i flaggstångslinan så han i alla fall höll sig på gården och inte ute i skogen. Linan har gått av så den är bara fäst i toppen av flaggstången vilket gav våran lilla rymmare massor av lina att röra sig med. Han träffade också min brors hund Abbe, det var inte vidare roligt, Abbe är inte den mest lekfulla hunden i världshistorien och väldigt avundsjuk när Neo fick uppmärksamhet vilket medförde två attacker mot en vettskrämd liten valp. Men minnet är kort och i dag gick det mycket bättre.
Han fick också träffa turbo Tyson, en liten blandraskille som ägs av min mans bror och familj. Äntligen fick Neo någon att jaga och leka med. Problemet var bara att valpen inte orkade lika mycket som Tyson och höll på att tuppa av, så jag fick snabbt fånga upp honom, blöta ner honom och vagga honom till sömns. Nu sover valpen i sin banankartong och drömmer om turbofart, goda grenar, båtdragmingskamp och härliga äventyr.

Min man har kommit igång med staketet på vår altan och om jag får säga det själv har han och min bror gjort ett rackarns bra jobb när de byggde den.
Halva semestern har gott och nu ska vi njuta av resten, min kära träningsvän har kommit hem så i morgon bär det av till gymmet igen. Nya friska tag till en friskare kropp.