Nurse in change!

söndag 30 januari 2011

Fotboll, handboll och kalvfilé

Bollen är rund
Dagen idag startade med fotboll, yngsta sonen spelade bredtunering mot Hultsfred. Han var enormt nervös och förväntansfull. Och jag måste få skriva utan att låta skrytsam att han slog förbaskat fina passningar och ett mål drog han in. En stolt mor och far satt på läktaren, jag fick till och med höra i smyg från någon som satt bakom att han gjorde två kanon matcher. Jag tror jag har växt 2 cm idag:) Hultsfred åkte på spö och killarna var nöjda.
Sedan fortsatte det med handbolls VM och det var ju himla synd att Sverige inte höll hela vägen fram. Men tunerings bästa målvakt anser jag att vi har!
Tillsammans med familjen åkte vi även på middag hos mor och far, där infann sig också bror med familj. Pappa hade lagat till en ljuvligt doftande kalvstek med potatis och sås. Den middagen var tydligen fantastiskt god fick jag reda på från de som åt, själv satt jag med min hallon drink och försökt se tapper ut. Men man får väl nöja sig med trevligt sällskap och det fans det.
Tog även kontakt med en vän som för ca ett år sen genomgick samma operation som jag skall göra, kände att jag behövde lite information gällande operationsförberedelser och vad man kan förvänta sig efteråt. Nu hade jag inte sån tur som jag hoppats för hon upplevde att dagarna på sjukhuset var lite suddiga och kunde inte riktigt komma ihåg vad som hänt. Men det känns ändå skönare när jag fått prata av mig lite med någon som förstå min situation.

Det här är ju inte skräpmat eller hur.