Nurse in change!

fredag 1 april 2011

Helgmys

Härligt nu är det helg!
Det kändes så himla bra att gå hem från jobbet i går och veta att jag var ledig i tre dagar. Har varit ordentligt förkyld hela veckan, det värsta satte sig i halsen och förvandlade min röst till målbrotts katastrof. Folket på jobbet har i alla fall fått lite roligt när jag gått från djup basröst till pipig sprucken röst och där emellan lagt av några riktiga häxskratt. men nu börjar det ordna till sig och jag hoppas att låta som mig själv nästa vecka.

Har nu nått 25 kg nedgång och det känns kanon skönt, vikten går stadigt nedåt, inte för fort och inte för långsamt. Vilket jag är nöjd med, jag vill att min kropp skall hänga med för jag har erfarenhet av vad som händer om det går för fort. Sist jag gick ner snabbt gick jag omkring i en konstant fylla, yr och illamående. Det vill jag icke.

Har nu fått överge tanken på en Sankt Bernhards hund då min man absolut inte vill ha en så stor och hårig best i vårt hus. Men jag har inte gett mig i frågan om hund så nu letar jag efter en annan ras som kan passa in i familjen Ekberg. Kanske en Briard eller en GD vi får se vad som händer.

Har nu startat ett nytt projekt som ska genomföras ute i stugan. Jag är ett stort fan av Per Moberg och speciellt när han lagar mat utomhus. Så jag håller nu på att rita olika förslag på en grillhörna som skall byggas upp ute i stugan. Min man suckar lite men jag har sagt att jag klarar av att både lägga marksten, mura och bygga så jag får väl genomföra det själv om han inte hjälper till. Men känner jag honom rätt så kan han inte hålla sig borta för han tycker det är väldigt kul att bygga tillsammans med mig.
Det här såg mysigt ut, inte riktigt som jag tänkt mig men man kan ju sno några idéer i alla fall :)