Nurse in change!

söndag 23 januari 2011

Köksrenovering mm

Härligt tjej snack
Var igår hemma hos en underbart trevlig vän för lite tjej snack tillsammans med ytterligare tre brudar. Hon bjöd på paj, det fanns sallad, godis, vin och öl och jag satt med min underbart goda Allevo drink. Det luktade gott och alla verkade njuta och det unnar jag dem. Vi pratade tills klockan var halv ett och det var precis vad jag behövde.

Tidigare under dagen började vi lägga golvet i köket och det måste jag säga var ett himla lätt golv att lägga. Jag han inte riktigt färdigt innan jag skulle gå, men min man avslutade jobbet. När jag kom hem var det klar och det blev precis så bra som jag hoppats. Nu förbereder vi oss på att köket skall komma vilket sker på tisdag, och då blir det till att skruva skåp.

Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen, om en vecka är det dax att sätta upp köket och sen åker jag in för min operation. Jag är rätt orolig för själva operationen inte för vad som händer efteråt, men jag måste tänka positivt och fokusera på att det hjälper min hälsa. Så jag fortsätter att dricka min Allevo och blickar framåt. Sen är det ju bara en vecka kvar på jobbet så nu gäller det att ligga i så att jag hinner avsluta det jag påbörjat. Men jag måste erkänna att jag kommer sakna kollegorna, många av dem är rediga pärlor att jobba tillsammans med.

Kram alla vänner;)