Nurse in change!

lördag 4 juni 2011

Livet är gött!

Vilken dag det har varit i dag, först har jag nått ett stort mål i mitt gastric by pass äventyr. Jag har nu gått ner 40 kg, kan inte fatta att det är sant. Det känns så härligt att ha kommit så här långt och relativt smärtfritt till på köpet. 40 kg fatta att jag är stolt!!!!!!
Hade en smärre motgång på jobbet häromdagen, åt lite för mycket frukost vilket resulterade i att jag blev skit dålig på ren svenska. Lyckades ta mig ut till bilen och hem till sängen, där blev jag liggande i 1.5 timmar. Kände mig duktigt spak när jag kom tillbaka till jobbet. Symtomen som uppkom var kraftigt illamående, yrsel, hjärtklappning och en stor svaghet i hela kroppen. Detta har bara hänt en gång tidigare, men det var en rejäl påminnelse om att jag måste ta det lugnt. Som tur var har jag underbara arbetskamrater så det löste sig med frånvaron.

Nu till dagens andra stora händelse, jag och min man åkte till Örebro i dag för att träffa ett gäng små söta valpar. Jag höll på att börja storlipa när vi steg in i köket hos kennelägaren, när sex underbara små valpar kom tultande emot oss. Rackriga var de, de bet i byxor, skor, ja i princip allt de kunde. De är nu 5 veckor och har lite av en full stil när bena for hitåt och ditåt i jakt på äventyr. Mamman var lugn men något irriterad när de små liven försökte bita i hennes öron och svans. Familjen vi träffade var trevliga och råden haglade så nu måste jag sortera in informationen. Jag hade fastnat för en gul hanvalp när jag tiitade på fotona på hemsidan och jag var väldigt nervös att den var tingad. Så när de talade om att han var den sista kvar så höll jag på att börja lipa igen. Vi fick inte bestämma oss direkt utan de ville att vi skulle åka hem och fundera, men i morgon ringer jag och talar om att vi funderat klart. Får bara hoppas att de tyckte om oss också. Blir det en affär hämtar vi underverket midsommar veckan.
Här har vi underverket.