Nurse in change!

lördag 16 juli 2011

Bakdag

Jag har av någon anledning roat mig med att baka.
Först fick jag i hopp 90 kanelbullar, min yngsta son sa saligt - jag älskar dina bullar, sen tryckte han ner 3 st tillsammans med ett glas mjölk. Så som bullar ska avnjutas:)
 
Sen snodde jag i hopp några muffins, choklad/choklad, jag är inte säker på hur de blev. Äldsta sonen sa att de smakade bra, men yngsta sonen bjöd sina vänner på var sin och de såg lite ansträngda ut. Kanske inte var en god ide att använda så mycket choklad. Ja ja, jag får väl fråga sonen när han kommer hem om det är någon ide att baka dem igen eller om jag ska hitta ett annat recept.
Maken har dragit i väg till Hultsfredsfestivalen, han skulle köra och komma hem till elva. Men plötsligt fick jag ett telefonsamtal där han talar om att planerna är ändrade och han har tagit en öl. Så maken blir kvar i Hultsfred och jag sitter ensam i Vimmerby. Ja, festivalen drog inte för min skull, det hade bara blivit tråkigt då jag hade fått köra och stått där bland alla överförfriskade människor. Inte kul när det är kallt och ruggigt. Så nu sitter jag framför tv och känner mig lite övergiven, det hjälper inte direkt att jag bara har en vecka kvar på semestern. Har inte gjort ett skit, har ju valp, men nästa vecka ska det ske grejer. Ska bara komma på vad:)