Nurse in change!

söndag 1 maj 2011

Fotboll, kyla och en kopp te

Värkande modershjärta
Har varit och kollat på sonen i första seriematchen, det såg bra ut till en början. Killarna kämpade och passade fint till varandra. När det var ca 10 minuter kvar av matchen fick våra killar en straff och min lille skrutt kliver fram och vill lägga den. Till min fasa får han felträff och missar den. Fy vad det gör ont i hjärtat och se sin son bli så förtvivlat ledsen. Efter en stund fick jag gå och prata med honom, han var besviken och ledsen vilket jag kan förstå men han tillhör fortfarande ett lag och då får man bita ihop och kämpa vidare vilket han gjorde "han var inte riktigt nöjd med att mamma var lite hård". Sen hade han inte riktigt turen på sin sida, en stolpträff och lite andra missar. Killarna fick stryk med 4-0 och det var icke för att HFK var bättre utan våra killar behöver kontrollera sitt humör och inte snöa in på enligt dom felaktiga domslut. Andra matchen på raken som de är dåliga förlorare och tänker mer på domaren än matchen.
Men rackarns vad kallt det var, blåste isande vindar och jag hade för lite kläder på mig. Så när jag väl kom hem blev det tjock tröja, raggsockor och en rykande het kopp te.

Har också tagit kontakt med en ny kennel, vi har gått över från Sankt Bernhards hund till boxerhund. Min man vill inte och han vill absolut inte ha en stor björn så lite kompromiss och jag hoppas vi är på banan igen. Nu håller jag bara tummarna att det här kommer fungera och att de är intresserade av oss.
sååååååå sööt!!!! vill vill ha