Nurse in change!

söndag 12 juni 2011

Väntans tider.

Ja då är det bara 1.5 veckor kvar tills jag går på semester, det ska bli så fantastiskt skönt att jag inte kan beskriva det.
Det är också bara 2 veckor kvar tills våran lilla Neo kommer hem till Vimmerby och vi väntar alla med stor förväntan och spänning. Min man håller på och förbereder genom att bygga en dörr till altanen och jag ska ut och olja in det nya staketet som han får sätta upp. Jag har också lite grejer som måste införskaffas, hundapotek, hundleksaker och koll av vilken försäkring vi ska ha på det lilla livet.

Helgen har varit skön, lite regnig men igår åkte vi ut till stugan och badade tunna, grillade och hade det skönt tillsammans med broder och fru.Ungarna var måttligt roade men det var ändå kul att ha med dem. På förmiddagen fick yngsta sonen igång vår gamla skrutt moped i stugan och lyckligt körde han fram och tillbaka på vägen.

Sen var det dax för fotboll på ceosvallen, killarna dominerade matchen men hade en väldans otur med många bollar precis utanför mål. De vann till sist med 5-1 och mitt underbarn gjorde fantastiska passningar och driblingar + ett fint mål mellan målvaktens ben (jag är inte alls förblindad av att han är min son:).).

Kvällen avslutades med lite grillning och nu ska jag ta mig en liten promenad för att rensa skallen inför en ny vecka.