Nurse in change!

söndag 22 maj 2011

Bröloppsfest

Härligt väder och fina kläder
Var på fest igår, min svåger och svägerska samlade ihop vänner och några släktingar och firade att de gift sig. Själva giftemålet skedde i smyg för några veckor sen, men festen tog de inte ifrån oss i alla fall. Det var god mat, trevliga människor och sen hemkomst. Trots att jag som vanligt inte intog någon alkohol (har inte vågat testa än efter operationen) så gick tiden väldigt snabbt. Kom i säng vid två tiden, sov dock på soffan då min man har en tendens att snarka nått så gruvligt när han har fått i sig alkohol.
Ny stass, fick lite dålig hållning, men får skylla på att klockan var 2 på natten och jag var redo att sussa in

I dag har jag kämpat hårt ute i stugan klippt både vår gräsmatta och broderns. Han kämpar för tillfället med ett altanbygge hos sin dotter, så jag tänkte att är jag ändå igång är det väl bara att köra järnet. Känner nu i hela kroppen att det var slitigt arbete, men det rensar hjärnan så det var skönt.

Nu är potatisgratängen i ugnen och biffen skall stekas på, god middag tillsamman med familjen och sen lugn och ro. I morgon bär det av till Stockholm för utbildning genom jobbet, det ska bli intressant.