Nurse in change!

fredag 15 juli 2011

Felinformerad;)

Tänk vad tokigt det blir ibland, här läser man och läser man om olika raser, hur stora de ska bli och hur man ska ta hand om dem. Jag har ibland en förmåga att blanda ihop fakta vilket har skett gällande min lille valp. Jag har glatt gått omkring och sagt att det här blir en stor kille, vikt mellan 50-60 kg. Men idag träffade jag en arbetskollega till min man och när vi började prata om boxerns storlek tyckte jag han reagerade så mycket på min stolta information. När jag väl kom hem tog jag fram rasbeskrivningen och lite skamset såg jag att jag gjort ett typiskt Ulrika fel. Boxern blir ca 57-63 cm i mankhöjd och ca 30 kg tung, jag har alltså blandat ihop siffrorna ops. Så jag får gå ut med en dementi till de jag felinformerat, pinsamt.
Min man blev dock överlycklig han tog genast fram tumstocken och mätte upp höjden för Neo och konstaterade att hunden har halverats. Tur att det var åt det hållet och inte tvärtom:). Han var till och med på väg att väcka Neo för att mäta honom nu, bara för att få en känsla av hur mycket större han kommer bli. Det satte dock matte stop för.

Nått som är underbart är att min man verkligen har fallit för valpen, han letar konstant efter honom om han inte vet vart han är och låter han ligga i knät framför tv. Vem skulle tro det när jag började snacka vovve.