Nurse in change!

onsdag 29 juni 2011

Valpbestyr

Ja, dagarna går och jag har verkligen fått en lite baby, han  följer mig vart jag går och tittar bedjande på mig hela tiden. Nu har visserligen boxrar ett väldigt bedjande ansikte så det kan bli lite förvirrande. Just nu är han väldigt intresserad av våran katt Charlie, men katten är inte lika intresserad av Neo. Tvärt om är han ganska så irriterad över att Neo existerar, han har tagit plats under vår säng, men jag är glad att han i alla fall är inne. Det lär väl ta ett tag tills de kan tolerera varandra.
I går gick jag med i brukshundsklubben i Vimmerby och anmälde oss till valp kurs. När jag skulle göra det upptäckte jag att jag kanske skulle gjort det tidigare men jag håller tummarna att vi får plats när det är dax.
Min lilla ängel är fantastiskt duktig jag tror faktiskt att han är unik, han sover hela natten, kissar och bajsar ute och sitter när jag säger till honom. Han är kanon duktig på att gå ut och gå så länge han slipper kopplet (allt kan ju inte fungera). Nu ska vi åka ut till stugan en sväng, måste träna bilåkning, äldsta sonen ska med som hjälp och stöd.