Nurse in change!

måndag 18 juli 2011

Valplycka

Dagen har som sagt varit kantat av sortering, slänga grejer och bestämma vad som skall sparas. Våra lilla jycke hittade ett helt nät fullt av gosedjur som han bestämde att vi skulle behålla.
Ja , jag vet skor och borste tillhör inte mig. Men gosedjuren låter ni bli!!
Jag är så glad, allt är mitt, mitt, mitt:)
Efter att ha massakrerat gosedjur, snott skor och borstar är nu valpen helt slut

Under gårdagen träffade Neo, Tyson igen. Deras möte skedde med sådan fart att kameran ej hängde med. Tjoho vad det går.

Ut med gamla och in med det nya.

Wow vi har lyckats städa våra vind, rackarns vad man sparar på sig massa saker. Två lass till skräpan, närmare 20 kassar till klädinsamlingen, det är inte dåligt samlat. Nu har vi massor av plats där uppe för nya samlingsobjekt:) Men man känner en väldans lättnad när det är gjort, det är som när man rensar garderober eller städar ur skåp, jobbigt att sätta igång men skönt när det är färdigt.

Tog en tur till jobbet i dag för att visa upp Neo, det var så många som tittade och gullade att han tillslut såg lite generad ut. Men det var kul att träffa kollegorna som går på semester när jag kommer tillbaka, jag önskar dem härliga veckor, rofyllda veckor och massor av kul. Själv börjar jag ju jobba på måndag, det är inte så att jag inte vill tillbaka till jobbet men ååångesten inför att lämna lillvalpen hemma är stor. Ungarna får ju hjälpa till, men jag har ju liksom levt i lite symbios med den lille rackaren i snart 4 veckor så jag kommer få abstinens. Men så får det bli, inget att göra något åt.

Nähä nu är det dax för städning, men först en välförtjänt fika med älskade familjen.