Nurse in change!

tisdag 25 januari 2011

Köksrenovering forts.

Det har kommit!!
Köket är här jippi, idag kom leveransen och jag och min man skall börja packa upp det ikväll. Det känns som om det verkligen börjar närma sig.
Vi fick även hem våra tapeter idag så lite sugen är jag allt på att tapetsera och jag fick ett kanon bra tips av en händig kollega gällande tapetsering, så nu ska jag köpa mirakel tapet som döljer allt i stället för spackel och massa jobb:)
Mitt kök kommer alltså gå i vitt och svart. Helblanka vita luckor och svarta bänkskivor, även golvet går i svart. Sen gäller det att hotta upp med härliga färger i gardiner, dukar och ev. matta. Jag hoppas att jag är så pass pigg efter operationen att vi kan hoppa in på IKEA och kolla lite. Känner att det skulle vara kul med lite nytt porslin, bestick, glas och annat smått och gott som kan förgylla vårt nya kök. Fast jag har inte delat med mig av de tankarna till min man, han är inte så mycket för att förgylla om det blir dyrt. Jag kan höra honom,- vi har ju redan sånt, det är väl inget som är sönder, onödig utgift, blir maten eller drycken godare eller lagar den till och med sig själv and so on, and so on ;)
Men som han själv faktiskt sa idag, så föddes nog jag tjatig så vi får väl se om han har någon chans:)))