Nurse in change!

lördag 16 april 2011

Träning

De första stegen..
Kl 06.40 fick jag på mig mina träningskläder och planerade att ta mina första löparsteg på länge. Det gick över förväntan, har bestämt mig för att ta det lugnt med starten den här gången, därför blev det blandat löpning och snabb gång. Kondition nä, vilja ja, det kommer man en liten bit på i alla fall. Kom hem 40 minuter senare varm, röd, flåsande, men nöjd. Sen kunde man ju inte precis anklaga mig för att varit den piggaste bruden på två ben, är väldigt mör i benen, men det kommer gå om. I morgon blir det snabb gång, sen varierar jag träningen tills jag når mitt mål, tjejmilen i september. Nästa veck ska jag gå till träningshuset för att få hjälp med ett styrkeprogram, det ser jag verkligen fram emot:)
Nu är det lördags kväll och i morgon kommer min älskade son hem efter ha varit i Paris i nästan en vecka, har saknat honom men är enormt stolt över att han ville åka. Den 24 bär det av till Rom för samma son han blir en riktig globetrotter.
Min andre son spelade sin första ute match idag, i Eksjö, de fick stryk men han hade fått beröm av motståndarlagets tränare som sagt - du är den där tekniska killen, sonen blev väldigt stolt.