Nurse in change!

onsdag 25 maj 2011

Utbildningsresa

Stockholm i mitt...
Känns lite pinsamt att säga men jag har inte varit i Stockholm mer än tre gånger i vuxen ålder. Har aldrig sett slottet eller gått i gamla stan. Men nu är det avklarat, en snabb rundtur med kära reskompisen efter en god middag på italiensk restaurang.
Lite kul var det allt att äta på restaurang för första gången efter operationen, tänkte inte alls på att be om en mindre portion. Resultatet blev att det inte syntes alls att jag ätit något på tallriken. Pasta med oxfilé, gorgonzola och tryffel, mums. Men kyparen blev helt förskräckt när han skulle duka av -va tyckte du inte om det, -jo det var helt underbart, väldigt mäktigt men jag har lite problem med magen. -ja kocken är från Siciliens bonbyar och lägger alltid upp stora portionen, urskuldade han sig lite. Det blev lite pinsamt, men kocken kom i alla fall inte ut och jagade i väg mig:)
Gamla stan, underbara små gränder
Sen har vi fått massor av inspiration på introduktionsdagarna som anordnades av vårt företag. Men också en hel del irritation på en speciell föreläsare. Jag misstänker att hon har ett horn i sidan till oss från Vimmerby men jag vet inte varför. I vilket fall så fick jag verkligen bita mig i tungan för att inte säga henne ett och annat väl valt ord.