Nurse in change!

lördag 14 maj 2011

Gastric by pass operation

Nytt mål färdigt
Ställde mig på vågen idag och tjoho -35 kilo, helt fantastiskt, kommer nu i mina sommarkläder, orkar mer. Jag är fantastiskt nöjd just nu.
Jag har dock varit slarvig under veckan som gått, inte skött maten på ett bra sätt på jobbet. Jag märker att det är svårt när det är stressigt, trots att jag vet att jag blir dålig. Har haft flera små dumpningar med illamående och trötthet pga det när jag jobbat. Så den här veckan måste jag sätta ner foten för mig själv och ta det lugnt när jag äter. Hemma märker jag det verkligen för det är svårt att komma igen efter en dumpning, så jag har varit otroligt trött på kvällen. Men det är inte lätt att ta sig tid när alla andra jobbar på, ja jag vet faktiskt inte hur jag ska lösa det om stressen fortsätter den här veckan också. Så där har ni en baksida med operationen.

Har i dag varit ute och snickrat på alten i stugan, det återstår pärlspont på innerväggarna, altanräcke, trappa, målning och en soffa nedanför altanen. Den blir helt underbar och det känns skönt att vara på sluttampen. Nu längtar jag verkligen tills jag får piffa, det ska bli färgglatt med kuddar, fina överkast på lilla sängen (ja vi ska ha en säng som vi kan slappa i) dukar, ljus mm. Det som är härligast är att jag och min man jobbar tillsammans, jag mätte och sågade sponten och han spikade, kvalitetstid :)

Min yngsta son åkte på fotbollsläger för uttagning till Smålandslaget, det är flera etapper kvar men den här gången sover de över och har två dagar fulla med fotboll. Han var fullastad med två stora väskor och en boll. Det konstiga är att han ser inte två dagar med fotbollsträning som jobbigt, men att bära två väskor var som världens undergång. Barn är bra konstiga.