Nurse in change!

söndag 28 augusti 2011

Bröloppsdag

Ja i dag har jag och min älskling varit gifta i 12 år och det betyder siden enligt listan över bröllopsdagar. Så vi har alltså få ett lent och vackert år framför oss hoppas jag:) Puss min älskade man.


Jag har varit lite dålig på att skriva den sista tiden men tänkte nu ta ett krafttag. När jag startade den här bloggen hade jag flera saker framför mig och tyckte att det skulle vara bra att skriva av sig någon stans. Nu har jag nått i mål gällande dessa och då tänkte jag göra en liten sammanfattning.



Vi bestämde oss för att göra om vårat kök, det var min man som tog beslutet vilket gjorde hela processen lättare för mig. Annars brukar det vara jag som vill renovera och då kan det vara lite gnälligt emellanåt från makens sida. Vi anlitade hjälp för att det skulle gå smidigt, köket, golvet, kaklet och vitvarorna tog vi i från Albins byggvaruhus. Orsaken till det var att de har kvalitetsgrejer men också för att servicen där var kanon. Allt ordnades smidigt av en väldigt serviceinriktad man, han var hemma och tog mått, ritade olika förslag utifrån våra önskemål och tog hand om alla beställningar. Det var inga problem med leveransen vilket det oftast kan vara när man beställer så mycket. Kök och kakel sattes upp av en snickare och min man och vi fick hjälp med el och rör. Det blev en relativt dyr historia men när det väl var klart var det värt varenda spänn. Vi är enormt nöjda med vårt kök och det känndes som hela huset fick ett lyft.