Nurse in change!

lördag 26 mars 2011

Gastric by pass operation

Oj nu har jag vist varit dålig på att blogga, men jag ska bättra mig. 
Idag fick jag ett sms från en av mina äldsta vänner. Hon blev mamma 00,06 i natt, en lite pojke, hon har tidigare en liten sötnos som heter Asta, så en pojke var ju himla bra planerat:) Hon bor väldigt lång här ifrån, Gävle, och jag brottas hela tiden med ett dåligt samvete att jag aldrig varit och hälsat på. Men jag ska åka dit en gång, jag vet inte när men det kommer ske.
Har nu jobbat i 3 veckor och tiden bara flyger förbi, det är en hel del att göra men det tycker jag bara är bra.
Fick i veckan ringa till Kalmar för att se om jag skulle få en tid till läkaren eller inte, 6 veckor stod det i pappren och nu har det gått 7 vilket jag inte tycker om. Jag fick dock en tid med ursäkten att det är så mycket nu, inte mitt problem, de får verkligen akta sig så de inte bekräftar det som sas i Kalla fakta. Där tycket en del att sjukvården inte brydde sig efter att operationen var gjord. Men jag fick en kallelse till ett möte tillsammans med ett gäng andra opererade istället, de vill ställa lite frågor om hur det har varit. Om jag bott lite närmare och inte hade en läkartiden 2 veckor efter hade jag åkt, men det blir lite mycket tid som försvinner på jobbet. Vill ju inte ta ut semester för en sån sak, och komp kontot börjar tyna. Det får bli någon annan gång om de vill.
Har nu bestämt mig för att börja styrketräna, tänker gå till träningshuset och be om hjälp att sätta ihop ett träningsprogram. Tänker också sätta ihop ett träningsprogram för att komma i gång med löpningen igen, det ska bli skönt. Har nu bestämt mig för att starta lugnt och bygga upp konditionen sakta. På jobbet har de bestämt sig för att springa tjejmilen i september, vilket kan vara ett ypperligt mål, så jag tänker anmäla mig.
Jag tror att solen för med sig energi och positiva tankar, för nu längtar jag tills jag kan komma igång tjoho!!

Jo jag skrev om Zumba för en tid sen, det var verkligen inget för en överviktig, otränad kvinna som mig. Så det har jag lagt på hyllan hihi.