Nurse in change!

söndag 2 oktober 2011

Barnfri helg

Ja det var några år den jag och min man hade en helt barnfri helg. Yngsta sonen åkte i väg på konfirmationsläger, de hade haft det kanon kul men trötta var han när han kom hem. Inte många timmars sömn där inte. Min äldsta son gjorde något mer otippat, han åkte i väg ända till Gnosjö för att träffa en tjejkompis. Tog tåget i lördags morse och kom hem i kväll. Han verkade också nöjd med resan, de hade enligt honom mest suttit vid datorn, men jag tror inte jag vill veta alla detaljer han är dock 16 år.

 Jag och min man gjorde något vi inte gjort på flera år, vi var på stan och fikade. Det har nyöppnats ett fik som heter bakfickan och jag rekommenderar det varmt. Bra priser och högklassiga mackor.
Sen åkte jag till Hultsfred kollade på handboll, mina två brorsöner spelar och det var enormt spännande. Lite tackykard blev jag vilket inte är så lyckat, men man får lida för idrotten. Matchen blev dock lika, säkert väldigt lyckat för motståndarlaget men inte för våra killar. Det var en match som de skulle vunnit lätt. Den äldsta brorsonen spelade hela matchen och efteråt gick ögonen i kors, han är enormt duktig och det är så kul och få hejja på honom. Den yngsta brorsonen har tyvärr haft otur med mycket sjukdomar, men när han väl blir frisk och får speltid så kommer de få se på andra bullar. Han har också en enorm talang.
På kvällen gick jag och min man tillsammans med några vänner på kinakrogen, åt och hade det enormt trevligt. Det enda som blev ett minus var att jag fick hjärnstopp och beställde in nassi goreng (tror det stavas så) det var skit äckligt och luktade inte något vidare heller. Men sen jag opererade mig så är jag lite försiktig med maten så jag tänkte ta något som inte var så starkt eller kryddigt. Stort misstag!!

I dag har vi varit i Hultsfred och träffat mina föräldrar och faster med man, tyvärr har min pappas bror gått bort i dag på morgon efter att han tidigare i veckan fick en allvarlig strok. Så min faster med man kom till Hultsfred i går för att besöka honom och det var ju tur att de hann att träffa honom. Han var en härlig man med en väldigt massa järn i elden. Så våra tankar går i dag till min faster och resten av familjen.
Vi åkte sedan till stugan höststädade lite, våran valp älskar att vara där. Han är så duktig håller sig runt gården men springer som en vilde. När vi kom hem däckade han och sov ute på altanen i 2 timmar.

Jag hann också med något jag inte gjort på länge, jag tog mig en spring tur. Har ju sprungit lite då och då, men en sak är klar, jag har aldrig haft någon super kondition. Men det är klart lättare att springa när man väger 68kg än när man hade kraftig övervikt. Även om konditionen är lite halv dan så orkar kroppen mer nu. Så allt som allt är jag enormt nöjd med helgen och nu har jag dessutom mina älskade söner hemma:):)