Nurse in change!

onsdag 22 juni 2011

Semester och vovvelängtan

Nu har jag äntligen gått på semester och det känns underbart. Det har varit rätt hektiskt de senaste tre dagarna och värst blev det i dag. När klockan började närma sig tre så var jag helt övertygad om att jag inte skulle hinna hem någonsin. Och trots att jag nu kommit hem så måste jag fixa till två grejer i morgon, men det kommer gå fort, som man säger in ut och skjut :) Det är tur att man har så härliga arbetskamrater som får en att skratta, då mår man bra.
Men trots det så har jag nu 4,5 veckas semester wow, jippi, underbart.

I dag ringde kennel ägaren och ville ha lite uppgifter som skulle stå på ägarbeviset. Hon berättade att vår lille Neo är störst i kullen, lugn och harmonisk men bra med bus i. Det låter bra ! Dottern i huset skulle pröva att gå ut med honom i halsband och koppel, men det gick inte riktigt som planerat utan Neo gick ut och gick med dottern i stället. Jag tror faktiskt att min man ser fram emot det också, trots att han aldrig skulle erkänna det.
Så på söndag bär det av mor Örebro för att hämta hem underverket. Några av mina kollegor har förberätt mig på hår, dregel och bus. Men eftersom han kommer till världens bästa familj kommer han inte håra eller dregla ;) bus är vi helt ok med till en gräns.
Ni ser ju vilken lite ängel.


Nu är det dax att fira semestern med en något sen middag, det blir plankstek ala Ulrika mums.