Nurse in change!

onsdag 6 juli 2011

Valpbestyr

Idag har vi varit ute och åkt lite i Vimmerbys omnejder, Neo har vant sig vid bilåkande, han lägger sig tillrätta och slocknar direkt. Vi åkte ut mot Djursdala förbi kyrkan där jag och min man gifte oss, vidare upp till Lindtorpskulle där vi drack champagne efter vigseln. Neo verkligen älskar att ströva omkring i gräset, han sätter sig en stund och spanar på allt spännande som händer sen fortsätter han ut i det höga gräset. Det luktar ju spännande och gott:)

När han gick omkring hittade han ett väldigt spännande brunslock som gick att klättra på, han gjorde sen som vanligt och satte sig för att kolla in omgivningen.
 
Strax efter (vilket jag inte fick med på bild) fick valpen fullständigt fnatt, det visade sig att han placerat sin söta lilla rumpa mitt på en myrstack vilket inte uppskattades av dess invånare. Det tog en liten stund att få bort alla ilskna myror och lugna en något chockad valp. Som tur var verkade han inte fastna i den hemska upplevelsen utan fortsatte sedan sin upptäcktsfärd. I hagen gick det 4 ståtliga hästar och när Neo fick syn på dem blev han alldeles still, med undantag för nosen som sniffade febrilt för att kunna identifiera vad det var för enorma monster. Det är väldans kul att följa en liten valps upptäckter:)) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar